Un espai obert a tothom

Un espai obert a tothom
La nostra realitat a través dels seus protagonistes

dimecres, 2 d’abril del 2008

De què serveix el Consell Comarcal?

En les properes setmanes començarem un seguit de programes per analitzar una mica com funcionen les diferents administracions que ens acullen. Començarem les entrevistes amb president del Consell Comarcal del Baix Penedès, Jordi Sánchez, que ens explicarà com funciona aquesta entitat emplaçada en diversos edificis de la plaça del Centre del Vendrell. No us ho perdeu. Si voleu trucar o enviar-nos un email ja ho sabeu. Us esperem. Al final cadascú podrà extreure les seves conclusions sobre la realitat de l'ens comarcal. El torn serà el proper dimecres.

1 comentari:

el Mèlich ha dit...

Tant la Diputació com el consell Comarcal són dos morts vivents."Difunts en vida" com em deia la padrina (és que la meva padrina, tela )
Diputació: fòssil obsolet, inútil de cara a una nova administració de Catalunya. No li nego la tasca que ha dut a terme en el passat.Gràcies... Però avui està condemnada a mort. Bé, té la part positiva, que dona menjar a un bon grapat de càrregs i funcionaris que fitxen cada dia.
Consell Comarcal: Un recent nascut, deficient, amb malaltia terminal. Ep! si ha de ser sustituit per la tant cantada Vegueria.
O sigui:Dues administracions fictícies, que no serveixen per a res. SÍ per fer barallar els alcaldes de la comarca en una carrera frenètica per al càrreg.

Això és el que jo penso. Clar i de la terra.
Visca Catalunya lliure, de tantes coses!!
J. Mèlich