Un espai obert a tothom

Un espai obert a tothom
La nostra realitat a través dels seus protagonistes

dijous, 5 de juny de 2008

Parlarem dels programa i del futur. Tanquem fins a l'octubre

El proper dimecres tanquem la primera edició del Pas de Vianants amb un debat entre els membres que el fem possible i aquelles persones entre els oients que hi vulguin participar. Ja ho sabeu allí estarem. Ara tancarem la barraca i per la Fira del Vendrell hi tornarem amb idees noves, però seguint la mateixa filosofia però amb un any d'experiènciai amb gairebé quaranta programes ja fets realitat. Durant l'estiu pensarem, reflexionarem i a veure el que podem fer de nou en la propera temporada.

2 comentaris:

Penedesfera ha dit...

Hola,

Hem afegit el bloc a la Penedesfera www.penedesfera.cat, la comunitat de blocaires de l'Anoia, l'Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

Us agrairíem que per a difondre i augmentar la xarxa feu un link del vostre bloc cap al portal. A la barra lateral trobareu logos i consells per millorar la visibilitat a la Penedesfera. Si voleu rebre les informacions de la comunitat envieu-ne un e-mail a penedesfera@penedesfera.cat

Al web trobareu tot un seguit d'eines per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs a internet.

Salutacions i felicitats pel bloc!

Daniel García Peris
www.danielgarciaperis.cat

Josep LLPDS ha dit...

Felicitats pel programa, crec que és molt important que hi hagi programes que parlin de política, i més de la forma com la tracteu, d'una forma propera a la gent, i de forma distesa.
Almenys així és com ho vaig percebre el dia que vaig venir.